Bosmaaiers

Een gazon heeft vaak lastige plekken waar u met uw grasmaaier lastig bij kunt komen. Hiervoor kunt u een grastrimmer of bosmaaier gebruiken. Een grastrimmer of bosmaaier kan worden gebruikt om de randen van het gazon, of vervelend onkruid te verwijderen.

Enig resultaat

Doorgaans is een grastrimmer voldoende voor particulier gebruik om de randen van uw gazon of oprit te trimmen. Als u veel onkruid of dikke en dichte grasmassa’s hebt, is een grastrimmer misschien niet krachtig genoeg.

Als het werk te zwaar wordt voor een grastrimmer kunt u beter een bosmaaier kopen. Een bosmaaier kan gemakkelijk hoog en dik gras aan, maar ook dunne takjes zijn geen probleem. De bosmaaier is dus vooral geschikt voor het zwaardere werk en grotere klussen.

HDS Tuinmachines kan u van verschillende soorten en merken grastrimmers en bosmaaiers voorzien. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunt u niet vinden wat u zoekt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u dan waar nodig informeren en adviseren, zodat u de juiste machine kiest die aan uw wensen voldoet.

Het is belangrijk de grastrimmer / bosmaaier goed te onderhouden. Dit garandeert een optimale werking en een langere levensduur. U kunt dit zelf bijhouden door de machine na elk gebruik te reinigen. Daarnaast adviseren wij om uw machine regelmatig te voorzien van een onderhoudsbeurt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de machine en de onderdelen grondig gereinigd. Ook worden indien nodig (in overleg) onderdelen vervangen.

Uiteraard kunt u ook voor de onderhoudsbeurt van uw machine terecht bij HDS Tuinmachines. Woont u binnen een straal van 25 km dan halen en brengen wij uw machine zelfs op voor de onderhoudsbeurt!