Bladblazers

Een tuin onderhouden kan handmatig of met behulp van machines. Een van die machines is een bladblazer. Deze komt van pas na het snoeien met een heggenschaar of als u in de herfst gevallen bladeren wilt opruimen. Met een bladblazer kunt u herfstbladeren en licht maai- en snoeiafval bij elkaar blazen.

Toont alle 5 resultaten

Naast bladblazers zijn er ook bladzuigers. De naam zegt het al, een bladzuiger is een bladblazer die naast bladblazen ook het blad kan opzuigen. De bladeren worden dan opgezogen, versnipperd en in een opvangzak verzameld.

HDS Tuinmachines kan u van verschillende soorten en merken bladblazers voorzien. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunt u niet vinden wat u zoekt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u dan waar nodig informeren en adviseren, zodat u de juiste machine kiest die aan uw wensen voldoet.

Het is belangrijk de bladblazer goed te onderhouden. Dit garandeert een optimale werking en een langere levensduur. U kunt dit zelf bijhouden door de bladblazer na elk gebruik te reinigen. Daarnaast adviseren wij om uw bladblazer regelmatig te voorzien van een onderhoudsbeurt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de machine en de onderdelen grondig gereinigd. Ook worden indien nodig (in overleg) onderdelen vervangen.

Uiteraard kunt u ook voor de onderhoudsbeurt van uw machine terecht bij HDS Tuinmachines. Woont u binnen een straal van 25 km dan halen en brengen wij uw machine zelfs op voor de onderhoudsbeurt!