• Gratis bezorgd v.a. € 100,-
  • Bezichtigingslocatie

Een robotmaaier is erg handig om het gras te maaien in uw tuin. U hoeft dan zelf niet meer achter een grasmaaier te lopen. Dat regelt de robotmaaier voor u. Wilt u graag een robotmaaier aanschaffen en wilt u verschil weten tussen een robotmaaier zonder draad en een maaier met draad? Lees dan verder om een goede keuze te kunnen maken. Tot nog toe waren er vooral maaiers met begrenzingsdraad op de markt. Deze draad wordt gebruikt om aan te geven wat het maaigebied is. Met deze draad kunnen ook borders en vijvers worden uitgesloten van het maaien.

Hoe werkt de maaier zonder draad?

Robotmaaiers zonder draad zijn een vrij nieuw type machine. Hierdoor zijn er nog niet zo veel modellen beschikbaar als met draad. Grasmaaiers zonder draad werken met sensoren, één van de nadelen is dat het gebruik van deze sensoren erg gevoelig is wat kan zorgen voor veel storingen. Een ander nadeel is dat u uw robotmaaier niet in verschillende maaizones kan laten maaien. Als u dan toch gebruik wilt maken van verschillende maaizones dan moet u de robotmaaier zelf naar het volgende stuk gras tillen. Momenteel raden wij u nog aan om te kiezen voor een robotmaaier die werkt met begrenzingsdraad.

Een goede keuze

Hierboven hebben wij beschreven waarom wij robotmaaiers met draad adviseren. Wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op onze markt. Zodra er meer ontwikkelingen zijn wat betreft robotmaaiers zonder draad en wij staan achter deze producten, dan zult u deze robotmaaiers zeker in ons assortiment terugvinden.  Het installeren van de begrenzingsdraad is gemakkelijk, maar dit kunt u ook door ons laten doen! Meer informatie hierover vindt u hier: Robotmaaier Installatie. Een robotmaaier is een echte uitkomst! U kunt uw oude grasmaaier en hark wegdoen of opruimen. Die heeft u niet meer nodig. Het scheelt u veel tijd die u kunt besteden aan lekker relaxen!